Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Уряд перезавантажить гарячу лінію з протидії насильству

Уряд перезавантажить гарячу лінію "15-47" з протидії насильству. Про це 10 листопада повідомили на Facebook-сторінці Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

Про це заявила Ольга Стефанішина під час міжвідомчої наради.

Спроможність наявної команди урядової гарячої лінії "15-47", у складі якої 15 кваліфікованих юристів та психологів, потребує оптимізації через збільшення кількості звернень щодо домашнього насильства внаслідок пандемії коронавірусу.

"Поряд із підвищенням ефективності роботи кол-центру необхідно забезпечити й дієву координацію між відповідальними органами влади для практичного вирішення проблем домашнього насильства. Очевидно, що вирішальну роль у подоланні й запобіганні насильства у родинах має відіграти ефективна взаємодія Міністерства соціальної політики, Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції, а також Центру правової допомоги", – наголосила Віцепрем'єрка.

Ольга Стефанішина наголосила, що урядова гарячої лінії "15-47" з питань протидії насильству мусить повноцінно запрацювати вже з початку 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ