Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Усі партії Старосамбірської районної ради можуть взяти участь у переговорному процесі

Усі партії Старосамбірської районної ради можуть взяти участь у переговорному процесі, - йдеться у повідомленні прес-служби ЛКО НРУ.

Зокрема, у прес-релізі сказано: "Сьогодні у коментарі Гал-info голова Старосамбірської районної організації «Наша Україна» Микола Цепенда звинуватив голову районного Народного Руху Володимира Горбового, чинного голову районної ради у тому, що рухівець готує «тушковану» коаліцію.

«Всього депутатський корпус Старосамбірської районної ради становить 88 депутатів з тією розстановкою сил, яка є зараз, НРУ об’єднавшись із Партією регіонів та здобувши певні «тушки», зможуть сформувати необхідну більшість, а саме 54 депутати», - зазначив Микола Цепенда Гал-info.

У відповідь на це Володимир Горбовий у своєму коментарі зазначив, що станом на 19.00 п’ятниці 12 листопада 2010 року жодних переговорів, меморандумів, актів про наміри між Старосамбірським районним Рухом та іншими партіями, у тому числі з Партією регіонів, не було.

«31 жовтня старосамбірчани зробили свій вибір, за результатами якого до районної ради потрапили такі політичні партії: Народний Рух України – 20 осіб, ВО «Свобода» - 10, Партія регіонів - 8, «Наша Україна» - 8, «Справедливість» - 7, КУН – 6, «Батьківщина» - 5, «За Україну» - 4, ХДС – 4, УСДП – 3, «Собор» - 3, «Фронт змін» - 3, Народна партія України – 2, «Єдиний центр» - 2, «Захисники Вітчизни» - 1, «Сильна Україна» - 1, Аграрна партія України – 1. Разом 88 депутатів», - зазначив Володимир Горбовий.

«Вчора районна ТВК запросила на консультації щодо підготовки першої сесії представників усіх політичних партій, які мають 3 і більше депутати у районній раді. Присутніми були всі запрошені політичні сили, окрім «Нашої України», яка проігнорувала засідання. У результаті 2-х годинної дискусії партії дійшли компромісу щодо проведення I-ї сесії, проте жодна з них до Народного Руху із пропозиціями не зверталася. З повною відповідальністю зазначаю, що станом на 19.00 п’ятниці 12 листопада 2010 року жодних переговорів, меморандумів, актів про наміри між Старосамбірським районним Рухом та іншими партіями, у тому числі з Партією регіонів, не було», - наголосив Володимир Горбовий, голова Старосамбірської районної організації Народного Руху України".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ