Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В 122 окрузі намагаються дискредитувати найрейтинговішого кандидата до Верховної ради

В 122 окрузі намагаються дискредитувати найрейтинговішого кандидата до Верховної ради. Як повідомив нас своїй сторінці кандидат в народні депутати України Роман Демчина, сьогодні на території округу невідомі особи поширили листівки з неправдивою інформацією.

"Сьогодні мені принесли листівку з неправдивою інформацією про мене. Кажуть, що такі листівки роздають по Жовківському та Яворівському районах.

Офіційно заявляю: те, що колись подали журналісти, що я їздив п’яним за кермом - неправда. На мене НЕ склали постанову, НЕ відібрали посвідчення водія і я одразу поїхав САМ за кермом. Якби я був п’яним - мене би поліцейські не відпустили.

По тому, що я "корупціонер і розкрадаю державу": маєте факти - подавайте у відповідні органи", - зокрема зазначив Демчина.

Як повідомив кандидат, по даній ситуації він подав заяву до поліції.

Як з'ясували журналісти Гал-інфо в поліції Львівщини, в ніч на 27 квітня 2017 року справді був випадок на шістдесят другому кілометрі дороги Львів-Рава Руська. Працівники патрульної поліції зупинили транспортний засіб Toyota Land Cruiser. У патрульних виникла підозра, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Відтак у медзакладі водій здав кров. За результатами аналізів вмісту алкоголю в крові зафіксовано не було. Відповідно протоколу за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння не було складено.

Нагадаємо, Роман Демчина за даними соціологів є найреальнішим кандидатом в народні депутати України, кий представляє Жовківщину.

Роман Демчина - лідер Жовківщини в 122 окрузі

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ