Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Роман Демчина - лідер Жовківщини в 122 окрузі

Роман Демчина - лідер Жовківщини в 122 окрузі, який охоплює Жовківський і Яворівський райони Львівщини. За даними соціологів найбільші шанси потрапити в парламент 9 скликання від Жовківщини має Роман Демчина.

За даними соціологів, найзапекліша боротьба відбуватиметься в 122 окрузі, де розрив між топ-4 кандидатами є мінімальним:

  • 6,4% та 15,3% набирає Віталій Андрейко від «Голосу», який представляє Яворівщину.
  • 6,3% та 15,1% - самовисуванець, єдиний кандидат від Жовківщини, Роман Демчина.
  • 5,6% та 13,3% - кандидат Яворівщини Павло Бакунець від «Самопомочі».
  • 4,8% та 11,4% - ще один Яворівський представник Ігор Самардак.​

Округ №122: no Parasyuk, no party

Роман Демчина – самовисуванець. Депутат Львівської обласної ради від БПП «Солідарність». Директор ПП «Рома», яке займається будівництвом та ремонтом доріг. За даними опитування Info Sapiens, Демчина – один з головних претендентів на перемогу – його готові підтримати 13,3% виборців округу.

Віталій Андрейко – представлає "Голос". Проживає у Новояворівську. На початку нульових він почав працювати в структурі "ПриватБанку" Ігоря Коломойського. Згодом керував Яворівським відділенням банку. Андрейко є членом Української галицької партії. Двічі (у 2010 і 2015 роках) обирався депутатом Яворівської райради. Також він є директором та кінцевим бенефіціаром ПП «Комфортмістобуд», яка займається будівництвом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ