Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В анексованому Криму повідомили про початок голосування на виборах до Держдуми РФ

У Криму відкрились виборчі дільниці для голосування на виборах до Держдуми Росії. Про це повідомляється на сайті кримського відділення партії “Єдина Росія”, передає УНН з посиланням на “Крим.Реалії”.

Так, повідомляється, що у неділю, 18 вересня, о 8:00 в анексованому Криму відкрилися 1164 виборчих дільниці і почалося голосування за депутатів Державної думи Росії. При цьому на сайті кримського виборчкому, підконтрольного Кремлю, даних про відкриття дільниць поки що немає.

За даними Центральної виборчої комісії Росії, в Криму зареєстровані 1 474 514 виборців, в Севастополі — 318 271. Росія вперше організувала парламентські вибори в окупованому нею Криму.

Голосування буде проходити з 8:00 до 20:00. Всього в Криму створені 27 територіальних виборчих комісій, 1164 виборчі дільничні комісії.

Нагадаємо, 8 вересня Верховна Рада закликала міжнародні організації та парламенти іноземних держав не визнавати результатів виборів до Держдуми РФ в тимчасово окупованому Криму.

Додамо, що Міністерство закордонних справ України висловило протест щодо проведення виборів до Державної Думи Російської Федерації на тимчасово окупованих територіях.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ