Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

В Австралії підтверджено п’ять випадків захворювання на смертельний коронавірус

В Австралії підтвердили п’ятий випадок захворювання на китайський коронавірус.

"Австралія підтвердила у понеділок свій п'ятий випадок нового коронавірусу, а чиновники охорони здоров'я заявили, що йдеться про 21-річну жінку, яка була в останньому рейсі з китайського міста Ухань до Сіднею до того, як Китай наклав заборону на подорожі", -  повідомляє УНН із посиланням на Reuters..

Повідомляється, що жінка прилетіла прямим рейсом з Уханю, а симптоми в неї виникли за 24 години після прибуття. Вона одразу звернулась до центру надання екстреної допомоги, після чого її ізолювали. У жінки було декілька контактів з іншими людьми.

Вказано, що попередні чотири випадки хвороби підтвердили в суботу – один у Мельбурні та три в Сіднеї. Через обсяги туризму між Китаєм та Австралією – медики прогнозують більшу кількість хворих.

"В понеділок австралійські чиновники заявили, що працюють з китайською владою над тим, щоб евакуювати близько 100 австралійських дітей та молодих людей з Уханю", - вказано у повідомленні.

Зазначається, що австралійська влада підтримує їх, а також намагаються повернути в Австралію. Разом з тим, кількість австралійців в Ухані та провінції Хубей невідома, оскільки в Китаї є значна кількість осіб з подвійним громадянством, що можуть не подорожувати за австралійськими паспортами.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо раніше, кількість людей, що заразилися таємничим вірусом, який нещодавно з’явився в Китаї, значно перевищує офіційні дані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ