Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

В ДТП у Львові постраждали двоє дітей

Вчора, 13 січня, у Львові трапились дві автопригоди, у яких травмувалися діти. Про це повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Одна із них сталася на вулиці Івана Франка близько 15.45. Водій легковика «ВАЗ», 54-річний львів’янин, збив на «зебрі» 11-літнього хлопчика.Внаслідок ДТП дитина отримала травми. Медики діагностували у хлопця забій обличчя.

Ще один випадок трапився на перехресті вулиць Чорновола та Хімічної о 18.20. 10-річний школяр також переходив дорогу по пішохідному переходу. За попередніми даними, водій автомобіля «KiaCerato», 44-річний мешканець Львова, наближаючись до «зебри», не зменшив швидкість та не встиг вчасно зупинитись. Як наслідок – хлопчик потрапив під колеса цього легковика і травмувався. У школяра діагностували струс головного мозку та забій.

ДАІ закликає дорослих подбати про безпеку дітей на дорозі. Найперше, звертаємось до батьків: постійно нагадуйте діткам правила безпечної поведінки на вулиці, показуйте їм лише позитивний приклад. Подбайте, аби на верхньому одязі та шкільному ранці дитини були світлоповертаючі стрічки, аби водії могли вчасно помітити малечу навіть у сутінках.

Також закликаємо бути якомога уважнішими автомобілістів та обов’язково зменшувати швидкість, наближаючись до пішохідних переходів, біля дитсадків та шкіл. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ