Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

В інституті ім. Героїв Крут відбулось спортивне свято до Дня спортивної культури

Сьогодні, 15 вересня, у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбувся один із наймасштабніших заходів – спортивне свято, присвячене Дню спортивної культури та спорту. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

На початку спортивного дійства на учасників змагань очікував неперевершений вибух емоцій – сюрприз, підготовлений керівництвом навчального закладу. Для аудиторії виступили: військовий оркестр інституту із сучасним запальним репертуаром; представник Національної гвардії України інспектор-кінолог та його чотирилапий підопічний з високопрофесійним показовим виступом; а також – свій блискавично високий рівень спортивно – латинського танцю продемонструвала пара Пауля і Сандри Бачата Тім.

Між курсантськими спортивними командами відбулися змагання з міні-футболу, волейболу, перетягування канату, військово-спортивної та зустрічної естафети.

За загальними результатами змагань переможцем спортивного свята стала команда факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку – вони вибороли І місце у змаганнях зі зустрічної естафети, бігу на 1 км з перешкодами та гімнастичній естафеті. У футбольному турнірі та змаганнях з перетягування канату перемогу одержала збірна факультету Телекомунікаційних систем та отримали почесне срібло (ІІ місце). ІІІ місце посіла команда факультету Інформаційних технологій.

Нагадаємо, у Добрянській школі на Львівщині пройшов олімпійський тиждень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ