Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Києві пройшов четвертий Національний форум ІТ-директорів органів влади

Четвертий Національний форум ІТ-директорів органів влади: вплив розвитку інформаційних технологій на суспільство.
Четвертий Національний форум ІТ-директорів органів влади.

На четвертому Національному форумі ІТ-директорів органів влади, який відбувся у Києві 1–2 листопада, зібралися понад 300 спеціалістів із державного сектора, щоб обговорити, як швидкий розвиток цифрових технологій вплине на роботу державних установ і повсякденне життя громадян, а також – із якими змінами та труднощами, пов’язаними з переходом діяльності у цифровий формат, зіткнуться мешканці України.

Реалізація ініціатив Уряду щодо електронного урядування неможлива без інформаційної та просвітницької роботи з фахівцями, які безпосередньо втілюють цю політику на практиці – в сотнях державних установ по всій країні. Отже, Національний форум ІТ-директорів органів влади, який відбувається вже вчетверте, – це унікальна нагода актуалізувати знання керівників ІТ-підрозділів. Важливо, що в цьому році форум привернув увагу не тільки працівників державних установ, але й представників місцевого врядування, комерційних компаній, операторів зв`язку, численних міжнародних партнерів.

Державний секретар Кабінету Міністрів України Володимир Бондаренко на відкритті форуму зазначив: «Переважна більшість реформ, які проводить Уряд, неможливі без застосування електронного урядування. Дякую Державному агентству з питань електронного урядування України та нашим міжнародним партнерам, які є драйверами просування інформаційних технологій для всієї України!». Він наголосив, що після тривалих розмов про необхідність запровадження електронних сервісів і послуг та в цілому цифровізації, саме Уряд Гройсмана спільно з Державним агентством з питань електронного урядування України почали реально запроваджувати та напрацьовувати відповідні сервіси.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ