Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В Луганській області заміновано виборчі дільниці

Спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА повідомляють про замінування трьох дільниць в Луганській області (округ №111, ВД №88 (м. Лутугине), 120, 121 (с. Розкішне Лутугинського району)), – повідомили в ГМ ОПОРА.

 

Наразі виборців та членів виборчих комісій евакуйовано.

 

На місці працюють представники правоохоронних органів, які перевіряють факти та досліджують ситуацію, що склалася на дільницях.

 

Довідково: в день голосування Громадянська мережа ОПОРА проводить швидкий статистичний підрахунок. Цей метод підрахунку ґрунтується на зібранні фактичних результатів голосування з дільниць країни, обраних за вибірковим принципом. Спостерігачі ГМ ОПОРА працюють на 1003 виборчих дільницях, систематично надаючи інформацію щодо явки виборців, виявлених порушень та результатів голосування в центральну базу даних та кол-центр та дає змогу отримати результати голосування вже на наступний ранок після днів виборів.. Громадянська мережа ОПОРА назве переможця виборчих перегонів 8 лютого о 10:30 на прес-конференції «Хто став Президентом України: результати швидкого статистичного підрахунку» в інформагентстві УНІАН (Хрещатик, 4).

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ