Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В НАУ звільнено в.о. ректора, який поновив Луцького

Міністр освіти і науки Сергій Квіт повідомив про звільнення в.о. ректора Національного авіаційного університету через продовження ним фінансових схем по вимиванню коштів з університету. Про це Сергій Квіт написав у своєму Facebook, коментуючи ситуацію, що склалася у НАУ.

«Шановне товариство! Інформую Вас стосовно подій в Національному авіаційному університеті. Мною був звільнений в.о. ректора Р.Хращевський через продовження ним фінансових схем по вимиванню коштів з університету та намір оскаржувати в суді постанову Кабміну по передачі Державній прикордонній службі семи літаків, незаконно закуплених (без проведення тендера) кілька років тому. Вони ніколи не піднімалися у повітря й не використовувалися для навчання студентів. Тоді як держава має об'єктивну потребу в цих літаках», - йдеться у повідомленні міністра.

Окрім того, він зазначив, що Хращевський намагався поновити на посаді скандально відомого Максима Луцького.

«Також дійсно мала місце спроба Р.Хращевського поновити на посаді першого проректора М.Луцького. На теперішній час виконує обов'язки ректора НАУ професор В.Харченко», - зауважив Сергій Квіт.

osvita.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ