Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В огновленому Top Gear буде шість ведучих

У нових серіях популярного автошоу «Бі-бі-сі» Top Gear буде шість ведучих. Про це повідомило видання Медуза.

Крім нового головного ведучого Top Gear Кріса Еванса в шоу з'являться американський актор Метт Леблан, відомий за роллю Джоуї в серіалі «Друзі», колишній власник команди Formula 1 Едді Джордан, автогонщиця Сабіна Шмітц і журналісти Кріс Харріс і Рорі Рейд.

Також в шоу буде задіяний анонімний гонщик Стіг в білому шоломі, який знімався в Top Gear раніше. Перші серії Top Gear з оновленим складом ведучих вийдуть в ефір у травні 2016 року.

Нагадаємо, Top Gear з 2002 року вели Джеремі Кларксон, Річард Хаммонд і Джеймс Мей. За ці роки Top Gear стало найпопулярнішим автомобільним шоу у світі.

Навесні 2015 року Джеремі Кларксон був звільнений з «Бі-бі-сі» після того, як влаштував бійку з продюсером на зйомках чергового епізоду Top Gear. Кларксон сам повідомив про інцидент керівництво телерадіокорпорації та вибачився. Петиція проти його звільнення зібрала понад мільйон підписів.

Після звільнення Кларксона Хаммонд і Мей оголосили що також покидають шоу. Згодом стало відомо, що троє ведучих розпочали роботу над новою програмою про автомобілі для відеосервісу Amazon.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ