Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В першу ніч нічними маршрутками скористалися понад 300 пасажирів

Вночі з 1 на 2 липня, коли почали курсувати нічні автобуси у Львові. За підрахунками перевізника АТП-1, 318 львів'ян скористалися можливістю доїхати додому не таксі, а нічним рейсом, повідомили у спільноті Львів транспортний / ВелоЛьвів на Фейсбук.

На залізничному вокзалі у Львові починають свій рух 4 маршрути. Тут їх чекало кілька пізніх пасажирів. Вони радіють, що не треба платити за таксі. «Раніше важко було добратися додому після 11-ї ночі. Зараз це буде добре», – розповів пасажир пан Ігор.

По дорозі маршрутка стає переповненою. «Ідея, звичайно, хороша. Треба було давно запровадити. І я користуватись, звичайно, буду, якщо буду повертатися вночі», – розказала пасажирка Анна.

Та дехто незадоволений ціною. Каже, раніше добирались з роботи додому до 23:30 за 4 грн, тепер доведеться платити вдвічі більше. «Я згодна платити 8 грн після 12-ї ночі. Але 8 грн з 11-ї – це абсурд. Тому що звичайні маршрутки їдуть до 23:30, це точно», – поділилась Христина.

Клієнти нічних автобусів – люди, які повертаються з роботи, та відвідувачі кафе. Щоб «веселі» пасажири не бешкетували, у маршрутці їздить і «Муніципальна дружина».

Пасажир може сам вирахувати, де знаходиться його маршрутка або запитати в оператора за тел. (032) 253-34-56. Та пасажири кажуть, недовго чекали автобус. «Чекали 10 хвилин. Коліжанка «пробила» по інтернету, що має бути по графіку, ми якраз сідаємо», – зазначив Павло.

Перевізники сподіваються, що львів'яни користуватимуться нічними рейсами, тоді вони окупляться. «Всі хочуть їхати по 4 грн, по денному тарифу. Але денний тариф не відповідає нічному взагалі ніде у світі», – поділився враженнями водій маршрутки Михайло.

Також невдовзі планують запустити на сайті Центру міського сервісу карту, де за допомогою GPS можна буде відстежувати рух автобусів.

 

 

Перші три сотні пасажирів уже випробували нічні маршрутки у ЛьвовіДеякі рейси в першу ніч роботи були переповненіВно...

Posted by Львів транспортний / ВелоЛьвів on 3 липня 2015 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ