Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В прокуратурах Львівщини є 10 керівних вакансій

В місцевих прокуратурах Львівської області є 10 вакантних адміністративних посад. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, вакантні посади керівника є у Львівській місцевій прокуратурі №1, Городоцькій, Радехівській, Червоноградській та Самбірській місцевих прокуратурах. Посади першого заступника керівника є вакантними у Дрогобицькій, Самбірській та Львівській місцевій прокуратурі №1. Ще дві вакантні посади заступників керівника наявні у Стрийській та  Львівській місцевій прокуратурі №1.

З огляду на це, осіб, які мають вищу юридичну освіту, стаж роботи на посаді прокурора не менше трьох років або не менше п’яти років в галузі права (для осіб які не працюють та не працювали на прокурорських посадах) та володіють державною мовою запрошують до участі у конкурсі з відбору кандидатів на зайняття цих посад.

Крім цього, тимчасово вакантними залишаються 6 прокурорсько-слідчих посад у Львівських місцевих прокуратурах №1, №2, Городоцькій та Радехівській місцевих прокуратурах. 

До участі у тестуванні на вакантні місця прокурорів місцевих прокуратур запрошуються особи, що мають вищу юридичну освіту та володіють державною мовою.

В прокуратурі наголосила, що подавати свою кандидатуру для участі в конкурсі на заміщення вакантних посад може будь-яка особа, яка має юридичну освіту та практику, в тому числі, не пов’язану з роботою в органах прокуратури.

На посади прокурорів місцевих прокуратур добір здійснюватиметься у формі тестування, а на посади керівників, їх перших заступників та заступників -  у формі відкритого чотирирівневого конкурсу, відповідно до положень Порядків, затверджених наказом Генеральної прокуратури України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ