Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В сервісних центрах МВС Львівщини конкурс -- 55 осіб на місце

Надійшло 2 211 анкет від кандидатів на стажування в сервісних центрах МВС Львівської області. Про це повідомили на сторінці відомства у Фейсбук.

Таким чином, конкурс серед майбутніх стажерів – 55 осіб на місце.

Серед потенційних кандидатів половина мають роботу. 95% з них ніколи раніше на працювали в системі МВС.

Переважна більшість з них - люди віком від 21 до 35 років.

У сервісному центрі зауважили, що самі не сподівалися такого ажіотажу: «Такий великий конкурс дасть змогу відібрати найкращих».

Наступний етап - інтерв’ю, який стартує з 15 серпня. Незабаром 160 кандидатів, чиї заявки відібрали з поданих анкет, отримають підтвeрджeння на eлeктронну пошту

Нагадаємо, як повідомило Гал-інфо, 26 липня на Львівщині оголосили набір на стажування у 8 сервісних центрах МВС. Після стажування кращі випускники зможуть взяти участь у конкурсах на заміщення вакантних посад у цих установах. Основними вимогами до кандидатів були повноліття, вища освіта і відсутність судимості. Прийом анкет тривав до 4 серпня.

Відібрані кандидати пройдуть стажування, яке матиме декілька етапів - теоретична та практична частини, які дадуть учасникам знання, потрібні для роботи адміністраторами фронт-офісів сервісних центрів МВС. Серед основних напрямів теоретичної підготовки: вивчення основ діяльності сервісних центрів МВС, основ ефективної комунікації, професійної етики та протидії корупції. Після закінчення стажування найкращі стажери отримають сертифікати і будуть брати участь у конкурсі на заміщення вакантних посад разом з працівниками сервісних центрів, які зараз працюють на цих посадах.

Адміністратор сервісного центру - посада державного службовця, яка прирівнюється до посади провідного спеціаліста, з офіційним працевлаштуванням, 40-годинним робочим тижнем з вівторка по суботу, місячною заробітною платою від 6 тисяч грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ