Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В театрі ім.Заньковецької відбулись урочистості до Дня матері

У Львові відзначають День матері. Сьогодні відбулись урочистості в Національному академічному драматичному театрі імені Марії Заньковецької. Усіх присутніх привітав міський голова Львова Андрій Садовий.

«Кожен з нас має Божу іскру, Божий дар, але не кожен має можливість відчути це своє покликання і себе реалізувати. Мама, ця найближча людина, якщо вона віддає себе, як свічка, згорає, то діти насправді є нашим продовженням. Діти йдуть далі і більше роблять. Ніхто не може зрозуміти маму, коли він маленький, бо мама завжди поруч, завжди допомагає. Але коли ти стаєш старшим, починаєш розуміти, скільки сліз було і є, а скільки молитов. Ти зовсім по-іншому сприймаєш настанови, прохання. Хто більше переживає за тебе, як не твоя мама. Яке це велике щастя – мати маму біля себе. Хочу вітати вас, дорогі мами, дорогі сестри, з вашим святом. Хочу подякувати Союзу Українок за це плекання тепла, за любов, яка завжди йде від серця. Ми любимо жінок за те, що вони є такими, якими вони є. Дай Боже вам сто літ життя, щоб ви були багаті, щасливі і здорові», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Один з переможців обласного фестивалю-конкурсу «І Слово, і Пісня, Матусю, Тобі!» Володимир Гіра виконав пісню «Аве Марія». В знак подяки міський голова нагородив юного виконавця монетою Короля Данила Галицького.

У заході взяло участь близько 100 осіб – матері учасників АТО, члени Союзу Українок тощо. Після урочистих привітань відбувся концерт дитячих колективів міста.

Нагадаємо, в Україні День матері відзначається щорічно, починаючи з 2000 року, у другу неділю травня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ