Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Туркувському районі спаскудили місце під капличку

У Турківському районі на місце, призначене під облаштування Алеї Небесної Сотні, вивозять рештки тварин. Про це повідомив власкор Гал-інфо у районі.

Як сказано в повідомленні, в 2014 році турківська громада в особі  працівників районної ради, райдержадміністрації, управління соціального захисту, директорів ДП «Боринське лісове господарство» Михайла Ільницького, ДП «Турківське лісове господарство» Василя Барабаша, учнів Турківської ЗОШ №1 та Турківського НВК, а також активістів громадських організації кілька днів в урочищі «Вісімка» займалися розчищенням від чагарника та побутового сміття, яке сюди внадилися вивозити недобросовісні громадяни, щоб облаштувати Алею Небесної Сотні.

Крім того, тут були висаджені липи та інші дерева, розчищений невеличкий ставочок, а також бульдозером вирівняне місце, на якому планувалося незабаром   збудувати невеличку капличку. Війна з кремлівським агресором внесла зміни в плани громадськості. Всі сили пішли на волонтерську роботу.

Час від часу сюди навідувалися громадські активісти, аби слідкувати за дотриманням належного порядку. Побувавши тут в черговий раз, люди були вражені диким смородом, який йшов з  відведеного під капличку, місця. Підійшовши ближче, люди остовпіли. Поряд з купою сміття лежали  відходи тваринного виробництва, над якими літали тлусті мухи.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ