Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні дефіцит автомобільних номерів

У Києві спостерігається дефіцит транзитних номерних знаків для автомобілів, у багатьох МРЕВ їх немає вже кілька днів.

Обдзвонивши всі київські Міжрайонні реєстраційно-екзаменаційних відділів (МРЕВ), «Коментарі» дізналися, ні у кого номерних знаків немає.

«У нас номерів немає, коли вони будуть, ми не знаємо. Як тільки подзвонять з управління і скажуть забирати, відразу поїдемо», - розповіли в столичному МРЕВ №13.

В свою чергу у відділі з організації реєстраційної і екзаменаційної роботи Головного управління ДАІ в Києві, виданню уточнили, що проблема пов'язана з затримкою по забезпеченню замовлення заводом виробником номерних знаків.

«Там була затримка на заводі, зрозумійте, ми ж їх не робимо. Не встигають виробляти номера на всю Україну, у нас тільки один завод. Уже зустрічають машину з номерами, можу вас запевнити, сьогодні транзитні номери можуть отримати всі МРЕВ», - сказав співробітник Головного управління ДАІ в Києві.

Нагадаємо, виробництвом транспортних номерних знаків в Україну займається вінницький завод «Форт», який окрім номерів виробляє ще й вогнепальну зброю однойменної марки.

Восени 2011 року в Києві теж спостерігався дефіцит номерних знаків для транспортних засобів, тоді проблеми також пов'язували з перебоями в поставках від заводу виробника.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ