Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

В Україні стався антиконституційний переворот, - Соскін

Як написав у своєму зверненні Олег Соскін, голова Української Національної Консервативної партії, в Україні 11 січня 2016 стався антиконституційний переворот, в результаті якого Кучма став правителем, президент Порошенко втік до Тернополя, прем'єр-міністр Яценюк і спікер Гройсман взагалі сховалися невідомо де.

"Літак з Борисом Гризловим не мав права сідати на території України, у нас з Росією розірване авіасполучення. Зустріч Гризлова з Кучмою ні за яких обставин не могла проходити в Україні, тільки в Мінську. Хто запросив прилетіти в Україну Гризлова? Хто дав наказ посадити ворожий літак агресора? Чому всі мовчать? Де українські політики, де заяви лідерів парламентських фракцій?

По суті, відбулася узурпація влади Кучмою, Медведчуком, Пінчуком, які діють разом з Путіним, Лукашенко, Назарбаєвим. Де Порошенко? Де Кличко? Де Яценюк? Де Гройсман? Де позиція парламентської коаліції - Тимошенко, Садового? Чому мовчать Ляшко, Гриценко? Де лідери добровольчих батальйонів? Де Білецький?Чому мовчать священики і церковні ієрархи? Влада знову захоплена представниками проросійських сил.

Треба негайно збирати Верховну Раду. Патріотичні сили мають невідкладно провести арешт Гризлова і взяти під контроль посольство Російської Федерації в Україні. Кучма повинен бути заарештований як антиконституційний бунтівник", - написав Олег Соскін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ