Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В українському представництві кажуть, що Coca-Cola поза політикою і що то була уявна карта

Менеджер зі зв’язків з громадськістю «Кока-Кола Беверіджиз Україна» - українського представництва американської компанії Coca-Cola - Ольга Чумак прокоментувала для Гал-інфо той резонансний випадок, коли компанія Coca-Cola на своїй офіційній сторінці в соцмережі "Вконтакте" склала вибачення за публікацію карти Росії, на якій був відсутній Крим, Калінінградська область і Курильські острови. Потім тут опублікували нову карту, на якій Крим вже був позначений як територія РФ.

За її словами, ця карта (де Крим не був російським) була елементом рекламної кампанії, при цьому  йшлося не про конкретну фізичну карту, а про обриси  умовної країни.

Вона підтвердила, що компанія зняла карту (очевидно, вже ту, де Крим був російським) з офіційної сторінки в соцмережі "Вконтакте", намагаючись запобігти поширенню скандалу.

Ольга Чумак також сказала, що в компанії розуміють, який негативний резонанс ця подія матиме в Україні. Але при цьому наголосила, що компанія Coca-Cola є поза політикою і що для компанії головне виробництво якісної продукції.     

Довідка.

Іноземне підприємство «Кока-Кола Беверіджиз Україна» - один з лідерів на українському ринку безалкогольних напоїв, єдине підприємство в Україні, яке уповноважене виготовляти напої під товарними знаками, що належать The Coca-Cola Company.

Офіційне представництво компанії Coca-Cola в Україні було відкрито 1992 року. Перший завод Компанії в Україні відкрився у Львові 1994 року. У 1998 році запрацював завод компанії «Кока-Кола Беверіджиз Україна» біля міста Броварів, на Київщині.

Головний офіс компанії розташований у Києві. У компанії працює більше як 2 300 працівників.

Продукція компанії: напої під всесвітньо відомими товарними знаками The Coca-Cola Company - такими, як Coca-Cola, Coca-Cola Light, Fanta і Sprite; бренди, створені для українського ринку, як Botaniq і «Добрий»; напої, право на виробництво яких придбано в інших компаній, такі, як Nestea.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ