Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Вакарчук: "Голос" зробить усе, щоб мажоритарка зникла назавжди

Як заявив Святослав Вакарчук у програмі "Свобода слова" на ICTV, партія Голос зробить усе аби мажоритарна система, яка явище зникла назавжди з історії країни.

Також лідер партії Голос Святослав Вакарчук заявив про підтримку чинних народних депутатів, які не встигли проявити себе за останні 5 років та не стали медійними обличчями.

– До влади мають приходити нові люди. Ми готові залишити місце у партії для тих людей, які ще не проявили себе в політиці, але вони є професіоналами і знають, що потрібно робити, – зазначив Святослав Вакарчук у студії Свободи слова.

Він додав, що ці кандидати не розкручувалися попередні 5 років на телеканалах, їх не показували у Верховній Раді, але вони мають що сказати.

– Саме для них ми зарезервували оці найцінніші місця. У мажоритарних округах ми готові підтримувати прогресивних народних депутатів, – заявив Вакарчук.

На уточнення ведучого чи є депутати у Верховній Раді депутати, яких підтримає Голос Вакарчук заявив, що безумовно.

– Вони мають можливість піти до людей напряму через мажоритарні округи. Якщо ці люди гарно працювали, поділяють наші принципи, якщо вони готові з нами йти у майбутнє, то ми з радістю підтримаємо їх, але хай вони напряму доведуть виборцям, що ці 5 років для них пройшли не дарма, – додав Святослав Вакарчук.

ICTV

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ