Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Вакарчук не буде балотуватися на посаду президента України у 2019 році

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук заявив, що не буде балотуватися на посаду президента України у 2019 році. Про це він розповів у своєму зверненні, опублікованому на офіційному YouTube-каналі артиста.

"Я неодноразово заявляв, влада як така, президентський пост як такий – мені не цікаві. Мене цікавлять справжні зміни в країні! І щоб розставити всі крапки над "і", зняти всі питання, офіційно заявляю: я, Святослав Вакарчук, не братиму участі в президентських виборах 2019 року", - наголосив артист.

За словами Вакарчука, він добре усвідомлює, що зараз, у джинсах "може зробити більше для країни, ніж вдягнувши краватку".

"І я не збираюся стояти осторонь. Кожного дня, спілкуючись з людьми, я відчуваю їхнє розчарування і зневіру. Я бачу, як корупція і несправедливість роз’їдають нашу країну зсередини. Я бачу, як безпринципність політиків і жадібність чиновників роблять нашу країну слабшою. Так не має бути! І нам під силу це змінити! Разом з моєю командою, я працюватиму над тим, щоб проєвропейські сили перемогли. Я працюватиму над тим, щоб привести у владу якомога більше молодих професіоналів – людей майбутнього, тих, для кого справедливість і державні інтереси – понад усе! Я вірю – справжні зміни можливі! І не важливо, у піснях чи в політиці, я завжди буду з вами на цьому шляху – шляху справжніх змін!", - пообіцяв лідер ОЕ.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ