Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Василь Куйбіда обіцяє Львову 1 млрд грн інвестицій щороку

1 млрд грн інвестицій обіцяє щороку залучати у розвиток Львова кандидат на міського голову від блоку «Наша Україна» Василь Куйбіда, якщо стане головою міста, — про це Василь Куйбіда заявив 23 лютого під час «круглого столу»: «Перспективи розвитку Львова».
Як наголосив кандидат, з 2000-го до 2004-го року сума іноземних інвестицій в економіку Львівської області зменшилася майже у 20 разів. За його словами, інвестування відбувається зовсім непропорційно.
«В той час як, наприклад, обсяги іноземних інвестицій в Пустомитівський район в період з 2000 до 2004 року було збільшилися майже в 90 разів, багато районів майже не залучили інвестицій», — зазначив Василь Куйбіда.
Кандидат на міського голову Львова від блоку «Наша Україна» наголосив на тому, що, якщо стане міським головою, залучатиме до роботи у органах влади та виконавчому комітеті Львівської міської ради підприємців.
«Сьогодні умови для розвитку малого і середнього бізнесу у Львові не дуже сприятливі. Щоб започаткувати власний бізнес, людині треба зробити серйозні капіталовкладення, витратити масу часу на отримання різноманітних дозволів і невідомо скільки чекати окупності започаткованої справи», — зазначив Василь Куйбіда.
За словами кандидата на міського голову, у Львові потрібно розробити нові правила продажу та оренди будівель і земельних ділянок, а також затвердити план встановлення в місті малих архітектурних форм.
«Щоб отримати дозвіл на встановлення малих архітектурних форм, треба витратити подекуди 1,5 року, в той час діє він лише півроку. На мій погляд, місто має саме виробити і затвердити план встановлення малих архітектурних форм і пропонувати підприємцям шляхом виненсення на аукціони чи конкурси вже готові дозволи», — наголосив кандидат на міського голову Львова від НУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ