Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Василь Вірастюк - кандидат у народні депутати від партії "Слуга народу" на Івано-Франківщині

Щойно на своєму з’їзді партія Слуга Народу висунула Василя Вірастюка кандидатом у народні депутати України на проміжних виборах в окрузі № 87 у Івано-Франківській області.
Василь Вірастюк

Про це повідомила заступниця голови фракції Слуга Народу Євгенія Кравчук.

"Василь – відомий спортсмен та актор, народився і виріс в Івано-Франківську. Мабуть, кожному він відомий як найсильніша людина світу. А ще Василь Вірастюк очолює тренерський склад  Invictus Games: Team Ukraine та займається реабілітацією ветеранів. І тепер хоче допомагати їм на державному рівні. 

Це щирий патріот, який чимало допомагає українській армії, дуже відкрита та приємна людина, з великим бажанням та натхненням працювати для своєї країни!", - зазначила Євгенія.

Нагадаємо, на 87 окрузі зокрема мають намір балотуватися Маруся Звіробій від Європейської Солідарності, Руслан Кошулинський від ВО "Свобода", Олександр Шевченко від партії "За майбутнє".

Інформацію про балотування Василя Вірастюка до Верховної ради вже встигла прокоментувати депутатка від Європейської солідарності, співачка Софія Федина.

"І треба того Вірастюку?!", - зазначила Федина.

Також Софія зазначила, що вона за освітою політолог-міжнародник, кандидат політичних наук, доцент кафедри міжнародних відносин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ