Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ветерани АТО та їх сім’ї зможуть безкоштовно оволодіти ІТ-спеціальностями

Ветерани ато та їх сім’ї отримали можливість пройти безкоштовне навчання і професійну підготовку, щоб стати ІТ-спеціалістами в рамках проекту “Знайди себе в ІТ”. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі соціального проекту "Знайди себе в ІТ".

Мета програми - сприяти зростанню якості життя ветеранів АТО і їх сімей, дати можливість отримати нову високооплачувану професію, підвищити конкурентоспроможність на ринку праці.

Проект "Знайди себе в IT" проводить центр "Axios" разом з освітньою компанією GoIT. Учасники проекту освоять одну з трьох спеціальностей: Frontend Developer (розробник сайтів), Java-розробник, QA Engineer (тестувальник) або підвищать свою комп'ютерну грамотність.

Проект розрахований на 150 осіб. Щоб взяти участь, потрібно підтвердити, що ви ветеран АТО або член сім'ї відповідною довідкою. Потім - скласти вступний тест на знання англійської мови і базової комп'ютерної грамотності. Після цього вам допоможуть вибрати правильний професійний напрямок.

Дізнатись про проект більше і зареєструватись можна за посиланням.

“Статус ветерана за участь у Війні на сході України отримали більш ніж 267 000 військових. Питання реінтеграції  учасників воєнних дій до мирного життя  є  дуже важливим. Якщо не приділяти цій проблемі достатньо уваги, вже через пару років вона може стати критичною. Це доводить світовий досвід реінтеграції  пiсля Афгану, В'єтнаму та Іраку.  Ми обрали для проекту по реінтеграції ІТ галузь, тому що робота в ІТ - престижна,  персективна та високооплачувана. Подібна професія надає  можливість працювати самозайнято/на фрілансі,  а також - дистанційно. Це дуже важливо для людей,  котрі внаслідок участі у війні частково втратили працездатність," —   Олег Магалецький,  керівник Центру практичної  допомоги захисникам України Axios.

“У нас вже був досвід роботи над соціальним проектом: за 2016 рік 480 переселенців отримали безкоштовну освіту в GoIT при підтримці ПРООН Україна та уряду Японії. Наша задача - не лише допомогти учасникам побудувати кар’єру в ІТ-сфері, а й допомогти їм реінтегруватись в суспільство. Тому кожен курс містить блок soft skills - особистісний ріст, цілепокладання, вміння себе презентувати, ази емоційного интеллекту,” — CEO и співзасновник GoIT, Андрій Пивоваров.

Щоб взяти участь, зареєструйтесь за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ