Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Від сьогодні в Трускавці теж можна виготовити закордонний та ІD-паспорт

Відтак уже в 25 міграційних підрозділах Львівщини можна отримати послугу із виготовлення нового виду документів: внутрішнього паспорта - ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Мешканці Трускавця таку можливість отримали сьогодні, 7 лютого.

Ольга Яценко, завідувач Трускавецького міського сектора ГУ ДМС України у Львівській області, повідомляє,  що попит на послугу високий від першого дня прийому.

Сьогодні прийшло уже чимало людей. Це і мешканці Трускавця, і жителі навколишніх сіл. Переважно, потребують виготовлення паспорта для виїзду за кордон. Прийом спокійно триває від ранку. Незадоволених не було, - розповідає вона.

Від сьогодні у тестовому режимі розпочали прийом документів на виготовлення паспортів з електронним носієм  й у Бориславі. «Як тільки налагодиться стабільний процес – одразу розпочнемо повноцінний прийом документів на послуги, - розповідає  завідувач Бориславського міського сектора Олег Мороз. – Найближчими днями мешканці Борислава зможуть виготовити паспорти тут, у рідному місті.

Нагадаємо, що загалом на Львівщині є 29 міграційних територіальних підрозділів.  У всіх без винятку вже встановлені автоматизовані робочі місця, що дозволять виготовляти новий вид паспортів з електронним носієм. Найближчим часом мешканці Перемишлянського, Сколівського і Турківського районів теж зможуть звертатись за виготовленням паспортів у свої районні міграційні підрозділи. Отож, у Львівській області фактично кожен район та кожен міграційний підрозділ зможуть надавати таку послугу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ