Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я  |  Спорт

«Він все робив, аби не надати мені це приміщення», – Котельник про Садового

«Було неприємно коли я вийшов зі словом на трибуну, а Андрій Садовий (міський голова Львова) вийшов із залу. Він все робив, аби не надати мені це приміщення. Хоча це навіть приміщенням назвати важко, це тільки стіни, де збираються наркомани»,- сказав відомий львівський боксер Андрій Котельник.

Нагадаємо, 24 листопада депутати Львівської міської ради проголосували за надання приміщення на вул. Шафарика, 16-а в оренду на 25 років благодійному фонду Андрія Котельника для спортивно-оздоровчого центру. Приміщення дісталось боксеру за 1 грн оренд на рік без зміни цільового призначення.

За словами Котельника, він готовий витратити 2 млн грн, аби довести отримане приміщення до пуття і створити спортивно-оздоровчий центр, в якому діти безкоштовно займатимуться спортом.

«Цей спортивно-оздоровчий центр відвідуватимуть і заможні люди, які можуть собі дозволити заплатити 300-400 грн, аби 2 рази в тиждень займатись спортом. За ці кошти функціонуватиме безкоштовна боксерська школа для дітей. У нас є розроблений бізнес-план, і є закордонні партнери, які хочуть співпрацювати», - розповів спортсмен.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ