Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вітання Президента України з нагоди Дня медичного працівника

Вітання Президента України з нагоди Дня медичного працівника. Привітання розміщене на сайті Президента.

Шановні друзі!

Сердечно вітаю вас із Днем медичного працівника.

Бути лікарем - це виняткове покликання, адже гуманізм і милосердя, чуйність і готовність завжди бути корисними - в усі часи залишаються основними принципами людей вашої професії.

Російська агресія змінила Українську державу і свідомість кожного з нас. Загострилося відчуття важливості безцінного скарбу - життя та здоров’я наших співвітчизників.

Найтепліших слів вдячності заслуговують медичні працівники, які рятують тих, хто на Сході України захищає мирний сон наших дітей і боронить рідну землю. Ваш надзвичайний професіоналізм і патріотизм, надважка щоденна копітка праця на межі самозабуття є прикладом для наслідування.

На моє глибоке переконання, нинішня реформа системи медичного обслуговування неможлива без вагомої підтримки, досвіду та прагнення змін на краще кожного медичного працівника й лікаря, адже запорукою успіху є наші спільні зусилля на шляху до єдиної мети.

Нехай лікарська честь, громадянська відповідальність і висока моральність й надалі будуть надійним дороговказом у професійній діяльності.

Щиро бажаю вам і вашим родинам наснаги, невичерпних життєвих сил та благополуччя.

Петро ПОРОШЕНКО

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ