Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Війна прийшла до Львова, - заява ЛОО УДАР

"Сьогодні, 14 липня, у Львові пролунали вибухи біля відділень міліції. В наше мирне місто увірвались відголоски військових дій, які вчора сколихнули Закарпаття, які уже більше року тривають на сході України. Війна прийшла до Львова", - про це сказано у заяві Львівської обласної організації політичної партії УДАР Віталія Кличка щодо вибухів у Львові.

І далі: "Хоча зараз ще немає достовірної інформації щодо того, хто причетний до цих вибухів, однак їх мета зрозуміла – посіяти паніку серед львів’ян та розгойдати ситуацію в місті. Така ціль цілком відповідає загальним установкам підлої «гібридної» війни, яку уже більше року веде проти України кривавий путінський режим.

Зрозумівши, що ані кримінальні «ополченці» ані «бойові буряти» не здатні створити навіть видимість успішного війська для завоювання України, кремлівський диктор вдався до тактики розхитування ситуації зсередини. За допомогою терактів, сіяння страху, ворожнечі та взаємної ненависті путінський режим сподівається розірвати нашу країну на контрольовані ним частини.

Немає жодного сумніву, що трагічні події у Львові, в результаті яких постраждали правоохоронці – це частина задуму, інші складові якого – і події в Мукачеві, і вибухи в Харкові та Одесі.

Однак львів’яни знають протидію таким сценаріям. Після так званої «ночі гніву» мешканці міста зуміли об’єднатись, щоб зупинити поширення насильства та паніки.

Сьогодні ми повинні зробити це ще раз – об’єднати зусилля  влади, правоохоронних органів, громадських активістів та звичайних мешканців. Сьогодні наша з вами боротьба – це спокій та пильність кожного.

Ми закликаємо мешканців міста проявити громадянську свідомість та пильність, активно співпрацюючи з правоохоронними органами та добровольчими організаціями у дотриманні правопорядку та виявленні потенційно небезпечних предметів та підозрілих осіб. Застерігаємо політичні та громадські організації від використання цієї ситуації у власних політичних чи інших інтересах.

Усі разом, об’єднавшись, ми захистимо наше місто та зупинимо терористів!

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ