Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Військовий 80-ої бригади ЗСУ потрапив у рейтинг видання Forbes

До рейтингу українського видання Forbes «30 до 30», у якому відзначають 30 найуспішніших діячів України до 30 років, потрапив 24-річний командир батальйону 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ Юрій Гуляк (Гиря).
Фото з Фейсбук-сторінки 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ

Юрій нагороджений орденом Богдана Хмельницького II та III ступенів. Брав участь у боях за Нову Каховку, Вознесенськ, Бахмут, Лисичанськ, Харківщину. Один з наймолодших комбатів ЗСУ.

«Зазвичай в рейтингу Forbes Ukraine «30 до 30-ти» – підприємці чи активісти. В українському рейтингу – багато військових. Адже престиж військової служби постійно зростає. Зростає і розуміння, що наші воїни є надійним щитом та оберегом всім нам», – зазначають у Службі зв’язків з громадськістю 80-ої бригади.

Forbes Ukraine вже вчетверте робить такий список. Організатори зазначають, що у проєкту базова ідея: знайти неймовірних молодих людей і їхнім прикладом надихнути інших. Як зазначають у виданні, кандидатів до списку могли запропонувати як члени журі чи редакція видання, так і будь-хто з читачів. Усього цьогоріч запропонували понад 6 сотень кандидатур, але до підсумкового списку потрапили кандидати із максимальними оцінками від експертів.

Шість українців потрапили в глобальний список Forbes «30 до 30. Європа»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ