Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Владислав Калинець розповів деталі продажу Львівського ювелірного заводу

Начальник Регіонального відділення Фонду держмайна по Львівській, Закарпатській і Волинській областях Владислав Калинець розповів деталі продажу "Львівського ювелірного заводу".
Львівський ювелірний завод

Владислав Калинець зазначив, що інформаційне повідомлення про продаж об'єкта, з яким зможуть ознайомитись всі потенційні інвестори, буде опубліковане в перших числах жовтня.

Аукціон призначений на 20 жовтня 2022 року.

Він додав, що ДП "Львівський державний ювелірний завод" перетворено в акціонерне товариство і було випущено пакет акцій.

"За тим акціонерним є господарське товариство, яке здійснює свою господарську діяльність згідно зі статутом", - додав Владислав Калинець.

Відповідно на продаж виставили 100% пакету акцій акціонерного товариства. Новий інвестор, який придбає цей пакет акцій, повинен буде їх відповідним чином оформити, і як акціонер, буде мати у своїй власності товариство діяльність якого пов'язана з виготовленням дорогоцінних виробів.

Стартова ціна пакета акцій буде коштувати 144 мільйони 230 тисяч грн. За попередніми оцінками, ціна може зрости до понад 200 мільйонів гривень.

Відповідно до "Закону про приватизацію" серед потенційних інвесторів не можуть бути представники бізнесу країни агресора. Також до інвесторів ставляться вимоги по "чистоті грошей".

Всі кошти, які будуть отримані з продажу "Львівського ювелірного заводу" надійдуть до державного бюджету України.

Всі охочі, зможуть спостерігати вживу за проведенням даного аукціону на Prozorro.Sale

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ