Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Володимир Парасюк: Величезна країна поступилась купці бандитів зі зброєю

Величезна країна поступилась купці бандитів зі зброєю, - Володимир Парасюк про сьогоднішнє голосування у Верховній Раді.

"Сьогоднішнє голосування за зміни до Конституції - це історична помилка, наслідки якої ми неодноразово відчуємо в майбутньому.

Ми зробили перший крок до федералізації країни. 
Не ми. Я голосував проти цього закону.

Це відповідальність Порошенка, його фракції ББП вкупі з Батьківщиною, Народним Фронтом, групою Відродження олігарха Єрємєєва і Опоблоком . Найбільше аплодували і раділи сьогодні саме регіонали. Ті, хто вбивав наших хлопців на Майдані, ті, хто довів цю країну до війни. Вони раділи, бо перемогли, і перемогли руками тих, хто стояв на Майдані.

Після голосування Юрій Луценко підійшов до Юрія Шухевича зі словами:
"Їдь в Москву!!!" 
Усвідомте який цинізм: син комуніста і комсомолець відсилає в Москву сина генерала УПА і героя України, який просидів 30 років в концтаборах за любов до України.

Але найбільше вразила розмова із одним депутатом з БПП:
-Для чого ви це зробили? 
-Володь, в нас на сьогоднішній ранок більша половина була проти, але потім подзвонив Пайєт і сказав проголосувати. І ми проголосували. Партійна дисципліна, розумієш?…

Ось так. А де ж державницька позиція? Ми змінюємо Конституцію країни, тому що хтось подзвонив і сказав це зробити. Це голосування показало, що нема в нас національного лідера і нема влади, яка діє в інтересах держави. Натомість ми маємо маріонетковий уряд і президента, який готовий ліпити з цієї країни що завгодно, лише б гарно виглядати в очах світової спільноти.

Сьогодні Петро Порошенко думав, що покаже нас страшенними дипломатами, а насправді він кинув Україну під ноги і показав, що ми не можемо протистояти. Нами можна вертіти як хочеш і ми будемо мовчати.

Америка з Європою може радіти, бо можуть бавитись нами як футбольним м’ячиком.
Путін може радіти, бо його сценарій спрацював якнайкраще. Не може забрати зброєю, забере поступово, зомбувавши ще більше населення Донбасу.

ДНР-ЛНР можуть радіти, бо вважають себе переможцями. Величезна країна поступилась купці бандитів зі зброєю.

Не може радіти лише Україна, яка вже другий рік хоронить хлопців і так вірить в перемогу і єдність без особливих статусів", - написав Володимир у Facebook.

 

 

Сьогоднішнє голосування за зміни до Конституції - це історична помилка, наслідки якої ми неодноразово відчуємо в майбутн...

Posted by Володимир Парасюк on 16 липня 2015 р.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ