Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Володимиру В’язівському двічі „перепало” від представників фракції Партії Регіонів

Під час вчорашнього сесійного дня у Верховній Раді львів’янин, народний депутат України Володимир В’язівський (блок „Наша Україна”) отримав два удари по обличчі від представників фракції Партії Регіонів. Про це він зізнався особисто у коментарі „Гал-info”. 
За його словами, під час ранкового засідання вчора хтось із прихильників антикризової коаліції у стінах сесійного залу безцеремонно розбив верхню губу народному депутату. Володимир В’язівський переконаний, що на руці у зловмисника, очевидно, був металевий предмет, швидше за все, металева печатка, яка завдала досить глибокої рани.
Вдруге Володимиру В’язівському „дісталося” під вечірнього засідання Верховної Ради, під час підготовки голосування за першого віце-спікера Верховної Ради. Ідентифікувати зловмисників не вдалося, оскільки це міг бути будь-хто із представників фракції Партії Регіонів, на чиїй частині сесійної зали в той момент знаходився Володимир В’язівський.  
Зараз Володимир В’язівський у задовільному стані, на глибоку рану верхньої губи нардепу від „Нашої України” наклали шви.
„Я почуваюся нормально і знову готовий до бою”, — оптимістично підсумував Володимир В’язівський.   
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ