Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вибір комерційної кавомашини

На ринку існує незліченна кількість кавових машин, тому важливо вибрати рішення, яке відповідає вашим вимогам, розміру підприємства та бюджету.

Крім того, оскільки 70% українських споживачів п’ють щонайменше дві чашки кави на день, немає нічого дивного, що ви шукаєте лише найкращу якість кавоварки для свого бізнесу.

Що таке автоматичні кавомашини?

Простіше кажучи, автоматичні кавомашини вимагатимуть наповнення свіжими кавовими зернами і одним натисканням кнопки машина наповнить вашу чашку улюбленим напоєм. Заповніть, клацніть і продовжуйте – це так просто.

Вирішуючи придбати комерційну кавоварку, є кілька різних варіантів, які слід розглянути для потреб бізнесу. Хороша новина полягає в тому, що є багато особливостей, що допомагають вибрати машину, яка найбільше підходить для області, де вона розміщена, і вимог тих, хто її використовує.

m_pk_029_franke_keyvisual_a600_hotel-2-scaled-1.jpeg

Першу особливість, яку вам потрібно буде розглянути, чи буде ваша кавоварка підключена до водопостачання чи буде працювати від бака, який потрібно буде наповнювати водою.

Кавоварка, що живиться від систем води, під’єднується до водопроводу, щоб забезпечити безперервний потік води без необхідності наповнювати її вручну. Можливо, у вас уже є доступна магістральна труба в тому місці, де ви хотіли б розмістити кавоварку (якщо так, чудово!), або ви можете організувати установку сантехніки до того, як ваша кавоварка буде налаштована.

Кавоварка з резервуаром працює за допомогою вбудованого резервуара для води. Резервуар для води можна наповнювати вручну, і він не потребує водопроводу. Машини з резервуарним живленням також мають додаткову перевагу, оскільки їх можна переносити в різні місця та ідеально підходять для тих, у кого немає джерела води.

Комерційні кавомашини також зазвичай мають різні варіанти молока, які слід враховувати при покупці машини. Це стосується свіжого молока, гранульованого (сухого) молока або обох.

Кавомашини які використовують для приготування кави свіже молока мають холодильну камеру, зазвичай прикріплену збоку машини, яка дозволяє наповнювати резервуар свіжим молоком. Свіже молоко дає каву кращого смаку та дозволяє вибрати тип молока, який використовується в машині, наприклад, веганські альтернативи.

Гранульоване молоко, також відоме як сухе молоко, є чудовим варіантом для тих, кому потрібен варіант тривалого зберігання. Його легше зберігати, ніж охолоджене молоко, воно має схожий смак і чудово підходить для спінювання молока в машині.

Ємність кавомашини є ще одним важливим фактором, коли мова заходить про купівлю автоматичної кавоварки, оскільки деякі можуть виготовити більше чашок, ніж інші. Щоб оцінити необхідну ємність, врахуйте кількість людей, які можуть використовувати машину, а також середню кількість чашок кави на день, які вони можуть випити. Ми рекомендуємо очікувати, що середня людина приготує близько 2-3 чашок кави на день.

Замовляйте кавомашини Franke на сайті компанії Optima-Klassic

Наша компанія Optima Klassic є офіційним представником швейцарського бренду Франке в Україні. Ми раді запропонувати всім своїм клієнтам великий вибір професійних кавомашин за кращою ціною. Якщо у вас виникнуть питання стосовно певних моделей кавомашин або буде потрібна консультація щодо вибору оптимального варіанту, обов’язково звертайтеся до менеджерів нашої компанії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ