Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Виборча гречка»: волонтери у Луцьку створили незвичну анімацію

Волонтери із анімаційної студії «Імаго» у Луцьку створили ролик про передвиборчу гречку. Відео стало популярним серед луцьких користувачів Фейсбуку.

Кандидат на мера Луцька від «Еко партії Берези» Віктор Грисюк опублікував незвичний ролик про виборчу гречку у Фейсбук. «Гречка - особливий для України продукт. Щоразу, як в Україні проходять вибори, саме гречка бере активну участь в нашому майбутньому та визначає долю країни, наших міст... Але може бути інакше! У вас завжди є вибір!» - зазначив Грисюк.

«У Луцьку ключове – пристосуйся! А я не згоден». Візія міста Віктора Грисюка

Відео досить швидко стало вірусним, набравши сотні поширень.


Над роликом близько двох із половиною місяців на волонтерських засадах працював відомий луцький аніматор Леонід Тивонюк.

Віктор Грисюк: Ми пливем на кораблі без штурвалу і вітрил

«Включаючи розробку ідеї, розкадрування, рефференси, анімацію, запис, кольорокорекцію та монтаж. Ролик створений для Віктора Грисюка. Якщо ви проживаєте у Луцьку, вам має бути корисно познайомитись із баченням його команди розвитку нашого міста», - зауважив Тивонюк у фейсбуці.

Він також опублікував відео, як створювалася анімація. «Деякі кадри не повністю увійшли в фінальний монтаж. Цікаво, чи ви помітили які саме. Ще тут видно, що ми працювали із гречкою і площинами, тобто робили підложки із прозорого скотчу, на який наклеювали гречку, а також анімували гречку лінійками, візитками, стеками, щіточками, ну і головний інструмент – це пінцет. В ролику використана музика Костянтина Яворського», - повідомив Леонід Тивонюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ