Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Вибори-2019: Тарута "злився" з Тимошенко

Кандидат у президенти на майбутніх виборах 2019 року, позафракційний нардеп і лідер партії "Основа" Сергій Тарута заявив про об'єднання з командою кандидата у президенти Юлії Тимошенко.

Про це він заявив 16 березня під час спільної прес-конференції в Києві, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ми зараз об'єднуємо наші команди у виборчому процесі ... І наша команда буде працювати на те, щоб підтримати Тимошенко і щоб захистити цей вибір", - заявив Тарута.

За словами Тарути, його прізвище залишиться у бюлетені, але його команда буде працювати на перемогу Тимошенко.

"Ми будемо робити все, щоб Юлія Володимирівна перемогла", - зазначив він.

Домовленості між кандидатами були ініційовані Тарутою і закріплені у меморандумі про співпрацю, повідомляє прес-служба ВО "Батьківщина".

Підписанти меморандуму беруть зобов’язання припинити війну на Донбасі та об’єднати країну, ухвалити Нову народну Конституцію, втілити у життя напрацювання, викладені в програмах кандидатів – Новий курс України та "Україна 2030", йдеться у повідомленні. 

Як заявила Тимошенко, їх політсили об'єднують свої програми, які "співпадають відсотків на 80". 

 

Говорячи про подальше об'єднання для участі у парламентських виборах, Тарута і Тимошенко зазначили, що відповідні рішення будуть обговорюватися після президентських виборів.

За словами Тарути, об’єднання з Тимошенко – це "сигнал іншим кандидатам, які міряють свої рейтинги, подумати про країну".

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ