Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Вибори голів ОТГ: «БПП «Солідарність» заявила про перемогу

Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» перемагає на виборах в ОТГ. За результатами екзит-полів, проведених партійними штабами, більше 40 відсотків переможців на посади голів ОТГ - висуванці, члени партії або кандидати, які йшли за підтримки партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Про це йдеться у повідомленні, розміщеному на офіційному сайті блоку.

"Жодна інша політична сила не наближається до цього  результату.

Зокрема найбільшу підтримку кандидати від «БПП «Солідарність» отримали у Харківській, Вінницькій та  Дніпропетровській областях.

«Кандидати від партії «БПП «Солідарність» йшли на вибори з гаслом підтримки реформи децентралізації . Їхня перемога означає, що виборці підтримують реформу децентралізації, ініційовану Президентом Порошенком», -  прокоментував результати екзит-полів керівник Секретаріату партії «БПП «Солідарність» народний депутат України Максим Саврасов.

Наразі триває паралельний підрахунок голосів у сільських та селищних ОТГ, де голови та депутати обирались за мажоритарною системою, а також у міських ОТГ, де депутатів обирають за пропорційною системою".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ