Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Виконком наклав мораторій на відкриття нових маршрутів у Львові

Від сьогодні виконком Львівської міської ради наклав мораторій на збільшення кількості транспортних засобів на маршрутах міста і на відкриття нових маршрутів до детального вивчення транспортних потоків міста. Начальник управління транспорту та зв’язку Микола Шкурган запропонував вилучити машини, які не можуть якісно експлуатуватись на маршрутах, тобто машини, перероблені з вантажних автобусів. Також на виконкомі запропонували ліквідувати комерційні маршути, які дублюють електротранспорт міста, оскільки вони забирають близько 65% платоспроможних пасажирів електротротранспорту.

До 9 вересня начальник управління транспорту та зв’язку Миколі Шкургану дано протокольне доручення забрати заміські маршути, які проходять через центральну частину міста та підготувати або маршути об’їзду, або створити радіальні маршути.
Микола Шкурган зазначив, що на сьогодні є дуже багато порушень на маршрутах – вони не проводяться згідно з договорами, тобто є порушення, пов’язані із збільшенням кількості дозволених машин. «В нас є напрацьовані акти порушень. І відповідно до угоди управління може розірвати угоду. Ми ведемо розмову із власниками маршрутів, і якщо з наступного дня ситуація не виправиться, ми будемо розривати договори.»

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ