Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Виконком вніс зміни до складу комісії з літніх майданчиків

Сьогодні, 11 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до рішення виконкому "Про порядок розміщення літніх майданчиків без прив'язки до стаціонарних об'єктів ресторанного господарства у м. Львові". Йдеться про оновлення складу комісії з визначення орендаря конструктивних елементів благоустрою для розміщення літніх майданчиків без прив’язки до стаціонарних об’єктів ресторанного господарства у м. Львові. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

У проекті рішення зазначили, що комісія створена «з метою забезпечення відкритості та прозорості процедури визначення орендарів конструктивних елементів благоустрою для розміщення літніх майданчиків у  Львові, розвитку конкуренції, обмеження монополізму, залучення найширшого кола учасників (юридичних і фізичних осіб) незалежно від форм власності до формування високоякісного естетичного міського середовища та отримання максимального доходу через передачу в оренду елементів благоустрою при умові дотримання об'ємно-планувальних і художніх вимог».

СКЛАД

комісії з визначення орендаря конструктивних елементів благоустрою для розміщення літніх майданчиків без прив’язки до стаціонарних об’єктів ресторанного господарства у м. Львові

Р. Дацків – заступник міського голови з економічних питань та містобудування, голова комісії

А. Москаленко – заступник міського голови з питань розвитку, заступник голови комісії

І. Кулинич – директор департаменту економічної політики, секретар комісії

Члени комісії:

Л. Онищенко-Швець – начальник управління охорони історичного середовища

І. Свистун – начальник управління комунальної власності департаменту економічної політики

Ю. Чаплінський – начальник управління архітектури департаменту містобудування

В. Пецух – начальник відділу архітектурно-художнього оформлення міста управління архітектури департаменту містобудування

І. Оршак – депутат міської ради, голова постійної комісії екології та природокористування (за згодою)

І. Телішевський – депутат міської ради, голова постійної комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища (за згодою)

С. Івах – депутат міської ради, секретар постійної комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища (за згодою)

М. Дідух – депутат міської ради, член постійної комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища (за згодою).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ