Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Винні у побитті журналістки будуть покарані, - міністр МВС

Винні у побитті журналістки понесуть покарання. Про це глава МВС України Віталій Захарченко заявив сьогодні під час зустрічі з народними депутатами та запевнив, що з самого початку тримає на особистому контролі розслідування інциденту, який стався на вул. Великій Житомирській у Києві 18 травня. Повідомлення УЗГ МВС України.

Триває службова перевірка за фактом можливої бездіяльності працівників столичної міліції, а слідчі та оперативники посилено працюють, аби з’ясувати повну картину подій та притягнути винних до відповідальності.

Народні обранці Арсен Аваков, Леонід Ємець та Ірина Геращенко поставили багато запитань щодо дій міліції18 травня, про хід розслідування побиття журналістки«5 каналу» і пошуку підозрюваних, а також отримали відповіді на всі питання від Міністра, його заступника Віктора Ратушняка, в.о. начальника Головного слідчого управління МВС Олександра Гончарова та очільника столичної міліції Валерія Коряка.

Погляд журналістської спільноти на події озвучила виконавчий директор Інституту масової інформації Вікторія Сюмар. Міністр запевнив, що вже у вівторок зустрінеться з журналістами, та подякував працівникам ЗМІ за небайдужість і допомогу у розслідуванні. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ