Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Війна з Росією

"Я ж не лох якийсь": Зеленський приїхав у Золоте поговорити з добровольцями

Президент України Володимир Зеленський приїхав у селище Золоте до добровольців та ветеранів, які з’їхалися туди, щоб не допустити відведення українських військ з населеного пункту.

Про прибуття президента свідчать публікації у Facebook та Telegram-каналі ʺОстанній блокпост ʺНі капітуляціїʺ, - передає Громадське.

Зеленський розповів, що жителі за відведення військ і сказав добровольцям, щоб вони прибрали зброю. Однак добровольці не збираються відступати й не дозволять відведення військ.

Чоловік у військовій формі на ім'я Денис, імовірно доброволець або ветеран, запитав президента, чи зустрінеться він з ветеранами щодо акцій ʺНі капітуляціїʺ, які відбулися у низці міст України.

ʺЛюди вимагали зустрічіʺ, — сказав він

ʺЯ прийшов тобі сказав, ви зброю відведіть. Ти мені переводиш стрілки. Ти мені взагалі не можеш ніякі ультиматуми озвучуватиʺ, — відповів Зеленський.

На репліку Дениса, що ʺлюди передали президенту інформацію про акції протесту в Україніʺ та про бажання учасників зустрітися з ним, Зеленський відповів: ʺХто мені передав? В Україні вчора пройшов дощ, ось що мені передалиʺ.

Денис пояснив, що ветерани передали (очільнику Миколаївської області - ред.) Стаднику листа з вимогою зустрічі з президентом.

ʺВін мені передав, я прочитаю. Послухай, я президент цієї країни. Мені 42-й рік. Я ж не лох якийсь. Я тобі прийшов і сказав — зброю прибери. А ти мене не переводь на акції. Я хотів побачити в очах розуміння. А побачив хлопця, який вирішив, що перед ним якийсь лопух стоїть і переводить мене на іншу темуʺ, — сказав Зеленський.

Зеленський наголосив, що всі мають працювати на те, щоб завершити війну.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ