Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Війна з Росією

Як насправді помер ватажок сепаратистів Болотов

Смерть одного із засновників терористичної організації «лнр», так званого «народного губернатора лнр» Валерія Болотова була насильницькою. Напередодні смерті він випив кави зі своїм соратником Олексієм Корякіним та ще з однією особою - під час «ділової зустрічі». Про це в коментарі Гал-інфо розповів співголова ГІ «Права справа», воєнний експерт Дмитро Снєгирьов.
Фото з colonelcassad - LiveJournal.

Як зазначив Дмитро Снєгирьов, навіть дружина бандита Олена Болотова заявила про те, що його могли отруїти кавою.

«Наразі підтверджується факт зустрічі Болотова з Корякіним, який був його близьким соратником і екс-прем’єром так званої «лнр». На цій зустрічі також була присутня третя особа. Болотова пригостили кавою», - сказав Дмитро Снєгирьов.

За його словами, ватажок «лнр» Ігор Плотницький спеціально просунув Корякіна в оточення Болотова.

«Болотов неодноразово заявляв про те, що має намір створити «опозиційний» політичний рух в «лнр». Корякін був його близьким соратником. Його виключили з усіх ключових посад в «лнр» через його намір перейти в опозицію. Однак йому дали можливість виїхати в Росію. На яких гарантіях йому це дозволили? Відомо, що при опозиційній думці його мали б або ліквідувати, або ж кинути «на підвал». До того ж відомо, що Плотницький напередодні смерті Болотова був у Москві», - сказав Снєгирьов.

Нагадаємо, що Валерій Болотов помер 27 січня у Москві. Офіційна версія смерті – серцевий напад.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ