Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Як піаритись бюджетним коштом: майстер-клас від Тараса Батенка

Народний депутат України, співголова депутатської групи партії “За майбутнє” Тарас Батенко вирішив прорекламувати свою діяльність коштом громади Львівщини.

Нагадаємо, як повідомляли 12 липня в пресслужбі Львівської обласної державної адміністрації, у Львові презентували перший в Україні мобільний молодіжний центр “ІмпактБус” -  таку назву отримав бус, яким команда Львівського обласного молодіжного центру подорожуватиме громадами Львівщини. Презентація відбулась у сквері “На Валах”.

Це перший в Україні мобільний молодіжний центр. Після відкриття молодіжні працівники разом з волонтерами вирушили в дорогу ділитися можливостями з молоддю області. Мобільний молодіжний центр має на меті краще познайомитися з молоддю області, вивчити її потреби, а також зміцнити потенціал громад, які мають молодіжні простори та ради. 

Реалізація проєкту мобільного молодіжного центру стала можлива завдяки співпраці Львівської обласної державної адміністрації та депутатському корпусу Львівської обласної ради, які виділили бюджетні кошти.

Натомість напередодні, 16 вересня, через 2 місяці після старту проєкту, на телеканаті 1+1 вийшов сюжет "У Львові презентували молодіжний центр на колесах – мікроавтобус курсує областю". Одним з дійових персонажів телевізійного сюжету виявився народний депутат України, співголова депутатської групи партії “За майбутнє” Тарас Батенко. Який на фоні “ІмпактБуса” заявив:

"Це прості люди, дівчата, хлопці, які хочуть творчо самореалізовувати себе. Вони дають таку ініціативу через об'єднану громаду, через район, через районну владу. Вони виходять на зустріч з нами, нашими представниками. І ми визначаємо фабулу в який спосіб ми можемо допомогти і творчо себе самовиразити".

Що саме хотів сказати Тарас Батенко, та яке він має відношення до проєкту мобільного молодіжного центру “ІмпактБус” наразі невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ