Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як у Яворові вітали рятувальників

Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
1/4
Сьогодні, 17 вересня, в місті Яворові Львівської області відбувається урочиста академія з нагоди з нагоди Дня працівників цивільного захисту України, на яке керівництво Яворівського РВ ГУ ДСНС у Львівській області запросило колег-ветеранів.

Як передає з місця події  власкор Гал-інфо, привітати рятівників з професійним святом прийшли голова Яворівської районної ради Володимир Сичак,  заступник голови РДА Назар Сойко, секретар Яворівської міської ради, яка виконує обов’язки мера, Ольга Созанська, представники органів місцевого самоврядування, чиновники, депутати, духовенство.

Благословив особовий склад Яворівського РВ ГУ ДСНС у Львівській області місцевий священик, отець Володимир Гариленко, побажавши рятівникам Божого захисту та опіки Богоматері у всіх починаннях та буденних справах.

Кращих фахівців цивільного захисту відзначили Грамотами та цінними подарунками керівники району та міста, представники органів місцевого самоврядування.

Начальник Яворівського РВ ГУ ДСНС у Львівській області, полковник служби цивільного захисту Руслан Іванчишин, оголосивши  подяки, зачитав наказ про нагородження кращих працівників преміями – за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, відвагу та мужність, виявлені під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території Львівської області та з нагоди професійного свята – Дня рятівника.

Не залишилися без відзнак і ветерани служби цивільного захисту.

Після урочистої академії, відбувся святковий концерт.

У коментарі власкорові Гал-інфо секретар Яворівської міської ради Ольга Созанська зазначила, що останнім часом матеріально-технічна база Яворівського РВ ГУ ДСНС у Львівській області значно покращилася – завдяки міжнародній співпраці Яворова з польською ґміною Кольбуди, що належить до Ґданського повіту Поморського воєводства.

ʺЗокрема, польські рятівники вже презентували яворівським колегам два пожежних автомобілі європейського ґатунку й  такі потрібні у роботі гідравлічні ножиці.

Поляки з Поморського воєводства попросили мене сьогодні передати привселюдно  всьому особовому складу Яворівського РВ ГУ ДСНС у Львівській області та головному рятівнику Яворівщини Русланові Іванчишину, наголосивши, що готують ще один гуманітарний вояж в Яворівʺ, – зазначила Ольга Созанська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ