Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Як записатись на позачергову вакцинацію від СOVID-19 лідерам громадської думки

Депутат від партії "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко, поділився посиланням на форму, яку необхідно заповнити лідерам громадської думки, які поза чергою бажають провакцинуватись від СOVID-19.

Нагадаємо, МОЗ вніс зміни в етапність вакцинації, дозволивши позачергово зробити щеплення публічним особам і громадським діячам. У такий спосіб влада збирається "вбити відразу двох зайців": переконати пересічних громадян вакцинуватися та використати залишки з уже розпакованих флаконів. 

Заповнити форму для вакцинації можна за посиланням (редакція Гал-інфо, не може підтвердити достовірність та дієвість даної реєстраційної форми. Про неї немає повідомлень на сайті МОЗ України чи в інших уповноважених органів).

Натомість, як повідомляло Гал-інфо, сьогодні від коронавірусу вакцинувався депутат Львівської обласної ради від "Європейської солідарності" Олександр Ганущин.

 наказ МОЗу, котрий це регламентує, подзвонив у кінці тижня, перед тим зареєструвався у Дії. Сказали подзвонять, коли буде невикористана доза", - написав Олександр Ганущин, який схоже теж не знає, або приховує, форму про яку розповів Олексій Гончаренко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ