Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Здоров'я

У Львові замість лікарів розпочали вакцинувати політиків

Сьогодні, 9 березня, колишній голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, повідомив що вокцинувався від коронавірусу.
Фото з Facebook Олександра Ганущина.

"Сьогодні, залишок однієї дози вакцини Covishield (Astra Zeneca), за сприяння ДП Лабцентр наздогнав  і мене.

Вакцина така як треба, і іншої (файзери, модерни і тд) поки нема. Тому вакцинуйтеся нею  при першій нагоді, вона нормальний серитфікований препарат . Реєструйтеся через Дія, контактуйте з медиками котрі відповідальні за проведення вакцинації від Covid 19. Незабаром, переконаний, система охорони здоров’я вийде на задовільні темпи", - зокрема зазначив Ганущин.

Нагадаємо, як офіційно повідомлялось, Олександр Ганущин у вересні 2020 року перехворів на коронавірус. І за всіма заявами наразі не підпадає під черговість проведення вакцинації. Зараз Олександр Ганущин є звичайним депутатом Львівської обласної ради від партії "Європейська солідарність", членом комісії з питань законності та депутатської етики, засідання якої відвідав лише раз, і не жодних інших обов'язків.

Зазначимо, як сьогодні повідомив міністр Охорони здоров'я Максим Степанов, вакцинація проти COVID-19, згідно з національним планом щеплення, проводитиметься в 5 етапів. На першому етапі мають бути вакциновані медичні працівники, які надають медичну допомогу при COVID-19, а також працівники мобільних бригад, які здійснюють щеплення.

Як повідомляло Гал-інфо, від початку вакцинальної кампанії у Збройних Силах України 3200 осіб отримали 1 дозу вакцини.

Як щойно повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, в місті вакциновано лише 550 медиків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ