Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Якщо буде 66-67 голосів – це ганьба всім нам! - Гінка

Депутати обласної ради мають продемонструвати, що готові до боротьби, - Ярослав Гінка Депутати Львівської обласної ради, виголосивши недовіру новопризначеному голові Львівської ОДА О. Салу, мають продемонструвати усій Україні готовність до боротьби з режимом Януковича. Про це заявив народний депутат України, голова Львівської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Ярослав Гінка сьогодні, 12 листопада, під час сесії Львівської обласної ради. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка»

«Ми усі, представники демократичних сили йшли на вибори під гучними гаслами: «Банду геть!», «Слава Україні!», «Виженемо!», «Геть!». Тепер настав час не просто про це говорити, а гнати цю банду з України!», - наголосив Ярослав Гінка.

Народний депутат також звернувся до представників тих фракцій, які заявили, що не голосуватимуть за недовіру О. Салу: «Я прошу не звертайте увагу на тих, хто говорить: «дайте йому попрацювати!» Я розумію, представників Партії регіонів, які захищають ставленика свого Президента, але й Вас Ваші ж однопартійці зневажають!

Я розумію, що губернатор на Львівщині має бути, хтось має займати цю посаду. Але давайте хоч раз запитаємо громаду – якого вона очільника області хоче? Що зараз на Львівщині робиться – доріг не має, тротуарів не має, економіка на останньому місці. Ми закликаємо боротись з цим режимом, не просто голосувати за імпічмент, а реально продемонструвати свою позицію!»

Ярослав Гінка наголосив, що за його підрахунками, з урахуванням голосів від фракцій «Свобода», «УДАР», «Батьківщина», «Наша Україна», «Народного Руху» та інших депутатів, питання за виголошення недовіри голові ЛОДА має набрати щонайменше 80 голосів.

«Якщо буде 66-67 – це ганьба всім нам! Як ми будемо далі боротися, що ми скажемо своїм виборцям, адже попереду президентські вибори. Так, зараз – нелегко, за півроку – буде ще важче, перед виборами – просто неможливо, адже це буде навіть не 2004 рік! Влада так легко не відступиться! Тому, давайте продемонструємо свою злагоджену позицію вже сьогодні!», - резюмував ударівець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ