Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Якщо Тимошенко і Луценка випустять, то вони об’їдуть всю Україну

Керівництво Партії регіонів, яке затіяло судовий процес над двома провідними опозиційними лідерами Юлією Тимошенко та Юрієм Луценком, не розраховувало на те, що буде таке обурення з боку народу. Вони навіть не припускали, що європейська спільнота та навіть Росія, перед якою вони так намагаються вислужитися, засудять цей акт влади. Про це сьогодні, 15 вересня, в коментарі Гал-інфо повідомив голова Української республіканської партії Левко Лук’яненко.

«Влада не обтяжена моральними принципами, тому й не задумувалася над наслідками своїх дій. Наразі їх триматимуть за гратами, а потім, можливо, й засудять, адже їх головна мета, щоб Тимошенко та Луценко не займалися політичною діяльністю. Авторитет цих двох опозиціонерів шалено зріс, тому якби їх випустили, вони об’їхали б всю Україну, збираючи десятки тисяч людей на зустрічі. Це не вигідно владі, тому вона цього не допустить», – зазначив Левко Лук’яненко.

Він не виключає, що цей судові процеси затягнуться на якийсь час. Однак Левко Лук’яненко також не виключає, що під тиском міжнародної спільноти Янукович зробить широкий жест доброї волі та помилує їх, але це, на його думку, не вигідно владі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ