Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Якими можуть бути металопластикові вікна? «Газда» допомагає розібратися

Облаштовуючи будинок чи квартиру, особливої уваги заслуговують вікна. Саме від них залежить, наскільки всередині буде тепло, затишно та комфортно.

Раніше усі віддавали перевагу дерев’яним конструкціям. Вони були поза конкуренцією.

Поступово вони втратили свою популярність, а їхнє місце зайняли металопластикові вікна, які не збираються здавати позиції. Відповідно ви маєте можливість серед запропонованих моделей https://gazda.ua/okna/ підібрати найкращі моделі. Вам тільки залишається вибрати якісну конструкцію, а «Газда» для цього нагадає про деякі моменти.

Які можуть бути пластикові вікна?

Розглядаючи весь асортимент, можна дійти до висновку, що представлено надто багато різних конструкцій. Відповідно, вам потрібно визначитися з певними моментами.

Якщо говорити детальніше про основні критерії вибору, то можна звернути увагу на такі моменти:

  • Кількість стулок. Класичними вважаються вікна на 2 стулки. Вони замовляються для більшості приміщень. Рідше вибирають варіанти на одну чи на 3 стулки.
  • Система відкривання. Досить рідко вікна бувають повністю глухими. Найчастіше, одна глуха, а інша відчиняється. Дуже рідко відчиняються одразу всі частини. Якщо повернутися до самих систем відкривання, то вони можуть бути розсувними, поворотними, поворотно-відкидними, відкидними.
  • Кількість камер. Вікна можуть бути як на одну, так і на 5 камер. У кожному з цих випадків є свої особливості.
  • Форма конструкції. У більшості випадків замовляють прямокутні. Вони вдало впишуться в будь-яке приміщення. Також досить часто звертають увагу на квадратну форму. Якщо стандартні конструкції чимось не влаштовують, без проблем можете замовити інші варіанти. Овальні, круглі, у формі арки чи трапеції – варіантів безліч. Головне ваше завдання – чітко визначитися з формою і потім запросити спеціалістів, щоб ті зняли розміри.
  • Функціональні особливості. Більшість користувачів вибирає звичайні конструкції. Якщо ви проживаєте біля траси чи підприємств, вибирайте шумозахисні. Також багато хто звертає увагу на енергозберігаючі моделі. Окремо варто відзначити протизламні конструкції. Найчастіше їх встановлюють в приватних будниках або у квартирах на перших чи других поверхах.

Як бачите, усі представлені металопластикові вікна відрізняються між собою. Вам потрібно заздалегідь визначитися з усіма особливостями, а «Газда» в цьому допоможе. В будь-якому приміщенні вдасться створити максимум комфорту та затишку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ