Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович готовий до переговорів з опозицією. Відео

Президент Віктор Янукович заявив про готовність розпочати переговори з представниками опозиції для врегулювання ситуації, що склалася. Про це зі сцени на Майдані Незалежності заявив лідер фракції Батьківщина Арсеній Яценюк, якого цитує кореспондент видання Kyiv Post Крістофер Міллер.

За словами Яценюка, він "отримав дзвінок від Януковича".

"Він та уряд готові розпочати переговори", - заявив Яценюк.

"Можу сказати своє бачення - мандат на переговори - це тільки мандат від Майдану. Друге - виключно відкриті, публічні  переговори. По-третє - ці перемовини - це виконання наших вимог", - зазначив Яценюк.


Як зазначив Віталій Кличко, "президент пообіцяв в понеділок, 20 січня, зранку створити комісію з представників адміністрації президента, Кабміну та представників опозиції, яка займеться вирішенням кризової ситуації в країні". Про це повідомляє прес-служба УДАРу. 

"Ми з депутатами приїхали в Межигір'я і півгодини чекали біля кордону внутрішніх військ, які нас не пропускали. Потім впустили тільки мене. Я наголосив на вимогах людей, які два місяці протестують на Майдані. І що треба негайно розв'язати політичну кризу", - підкреслив Кличко.

У свою чергу нардеп від Батьківщини Олександр Бригинець заявив: "Після Януковича подзвонив (Андрій) Клюєв. Швидше за все саме Клюєв і буде на місці Льовочкіна. Саме Клюєв відповідає за ці переговори".

Українська правда 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ